På måndag !!!

Ja nu tar jag ett nytt steg i min karriär, jag skall börja som säljare, steget från produktion till skördande av fröna kan man säga så?

Jag har varit lite less på arbetet inte på min arbetssituation som sådan, det har varit fritt arbete jag har kunnat planera mina arbetsdagar och haft stimulerande möten, chefer som haft förtroende för mig, men ändå har jag inte varit helt nöjd.

Vad är det för fel när man vet att man gjort ett bra jobb och man har fått uppskattning för det, men det känns fel i magen.

Är man en jäkla gnällspik ???

I vilket fall som hellst så känner jag mig optimistisk inför den nya utmaningen, jag vet att det kommer att ställas högre krav, jag får mål som måste uppnås och det är kanske det som stimulerar?

Jag mottogs på ett mycket positivt sätt i det nya teamet när det offentliggjordes att jag skulle ingå där, det var kanon.

Nu jäklar får konkurrenterna passa sig!

Kommentarer
Postat av: Bitte

Kul att se att du finns kvar! Och jättekul med nytt jobb! Klart man inte är en gnällspik bara för att man inte tycker att det känns bra - det är väl bara ett tecken på att man vill något mer?

2009-03-03 @ 11:14:41
URL: http://bittesbus.com
Postat av: linqan

Bitte du är en klippa du är den enda jag saknar när jag inte bloggar.

2009-03-06 @ 20:18:48
Postat av: Bitte

Ja, då är det väl bara att fortsätta blogga, då....?

2009-03-09 @ 08:26:09
URL: http://bittesbus.com
Postat av: Bitte

Ok. Lever du? I så fall måste du äta. Nu har jag börjat lägga in vad jag äter varje dag, mycket för att visa folk att det inte är några knasigheter.Så behöver du lite inspiration, är du välkommen att titta in på busbloggen!

2009-03-19 @ 18:39:15
URL: http://bittesbus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0