Viktdebatten i Media.


Var man än vänder sig på kvällstidningarnas websidor så är det GI, LCHF, banandieter, motion för dyslektiker, powerwalking osv.

Media lägger ut nyttiga matsedlar om vad som skall ätas osv i LCHF som tilltalar många människor där man får  äta allt det goda, ät hur mycket fett du vill och du kan tom dricka vin, det är klart att man tar till sig en sån diet.
Jag har funderat länge över alla dessa spaltmeter som skrivs om hur man skall gå ned i vikt, och det minimala antalet rader angående hur många kalorier ett glas vin ,öl eller vanlig ren sprit inehåller.

ett glas vin 30 cl innehåller 180 kcal
ett glas öl 50 cl innehåller 250 kcal
ett glas ren sprit 4 cl innehåller 120 kcal

Inte nog med att intaget av kalorier blir stort under en blöt kväll, kroppen stänger av den normala förbränningsproceduren eftersom den lägger all energi på att jobba undan alkoholen ur kroppen.

Nu på morgonen läste jag att engelsmännen skall försöka få folk att dricka mindre genom att upplysa vilken kalorifälla det är.

Vi får väl se om kvällstidningar, veckotidningar törs skriva så mycket om detta det lär väl störa relationerna till annonsköparna.
Och hur länge kommer engelsmännen tillåtas att driva en sån EU fientlig propaganda.

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Nice sida! Hur länge har du haft din sida?

2012-01-12 @ 22:29:07
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0