Datastrul

Bästa IT helpdesk,

Förra året  uppgraderade jag från Flickvän 7.0 till Hustru 1.0.
Så fort jag  hade installerat programmet märkte jag att det började kräva att jag skulle  installera Barn 1.1, 1.2 och 1.3. Det tog en massa tid och krävde  en massa resurser. Det stod det inget om i programspecifikationen. Dessutom  installerade sig Hustru 1.0 i alla andra program och dyker upp så fort jag  startar datorn och övervakar alla mina aktiviteter.

Gamla program som  Pokerafton 10.3, Fyllefest 3.5 och Söndagsfotboll 5.0 fungerar  inte längre. När jag försöker starta dem får jag felmeddelandet: 'Du har utfört  en otillåten aktivitet. Stäng genast ner alla program som inte stöds av Hustru  1.0 !'

Det är omöjligt att hålla Hustru 1.0 i bakgrunden medan jag  Försöker köra några av mina favoritprogram. Jag har funderat på att återgå till  Flickvän 7.0, men jag kan inte ens avinstallera Hustru 1.0. Kan ni hjälpa mig?  Tack på förhand!


'Frustrerad och förvirrad'


Svar från Helpdesk,

Bäste Frustrerad och förvirrad, Problemet du  beskriver är mycket vanligt och många klagar över samma sak. Orsaken till  problemet är ett grundläggande missförstånd. Hustru 1.0 är inte, som  många män tror, ett nytto- och underhållningsprogram, utan ett operativsystem  som är designat för att styra allt.

Att försöka gå tillbaka till  Flickvän 7.0 när Hustru 1.0 är installerat är dömt att misslyckas. Några har  försökt med att installera Flickvän 8.0eller Hustru 2.0, men det  har slutat med att de fått fler problem än vad de hade med Hustru 1.0.

Vi  rekommenderar att du behåller Hustru 1.0 och försöker göra det bästa av  situationen, samt att du eventuellt läser hela kapitel 6 i manualen 'Vanliga  programfel'. Datorn kommer att fungera perfekt så länge du tar ansvar för alla  systemfel, oavsett vem som har förorsakat dem. Det räcker med att du skriver:  / FÖRLÅT, så återvänder styrsystemet till normaltillståndet. Hustru 1.0  är ett storartat program som dock kräver ett visst mått av underhåll.

Du  kan försöka med att köpa tilläggsprogram för att öka funktionaliteten. Vi  rekommenderar Blommor 2.1, Choklad 5.3 eller i extremfall  mjukvarupaketet Päls 2000.

Vi avråder å det bestämdaste från att  installera Älskarinna i kortkort 3.3eftersom detta program inte stöds av Hustru 1.0 och kommer  att resultera i att Hustru 1.0 avinstallerar sig själv och därmed avlägsnar 50 %  av systemresurserna. Älskarinna i kortkort 3.3 kräver själv stora  systemresurser, som inte finns kvar efter det att Hustru 1.0 har avinstallerat  sig själv.

Vänligen Helpdesk

Med vänliga hälsningar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0